Drone in beeld video’s

Als je een documentaire, commercial of nieuwsitem maakt over technologische vernieuwing, dan zou je als voorbeeld de drone aan het werk kunnen tonen in het beeldmateriaal. Hiervan zagen we in 2017 reeds enkele voorbeelden, bijvoorbeeld in de commercials van KPN en Rabobank.

Technologische ontwikkelingen dones

Drones zullen meer en meer worden ingezet voor doeleinden waarvan we nu het bestaan nog niet kunnen vermoeden. Iedereen kent het voorbeeld van drones die pakketjes bezorgen. Maar wellicht waardevoller is de inzet van drones bij bijvoorbeeld search en rescue.

Zo lazen we onlangs het voorbeeld dat in Australië drenkelingen werden gered door met een drone reddingsmaterialen ter plaatse te brengen.

DroneVenture kan deze nieuwe toepassingen van drones in beeld brengen.

Meer informatie?

4K Opnames

Wij schieten dronebeelden in de allerbeste kwaliteit.

Eén Aanspreekpunt

Efficiënte communicatie met een vast contactpersoon.

Gecertificeerde Piloot

Veilig en verantwoord vliegen door een licensed piloot (RPA-L).

Scherpe Prijs

Expertise en kwaliteit voor een aantrekkelijke prijsstelling.

Talloze toepassingen drones

Steeds vaker worden drones ingezet voor diverse doeleinden. Zo is men bezig met pilots waarbij reanimatieapparatuur met een drone snel ter plaatse kunnen worden gebracht en mensenlevens kunnen redden.

De hoeveelheid drones zal dan ook een enorme vlucht gaan nemen. De positie en navigatie van deze drones moet accuraat zijn en real-time gedeeld kunnen worden met andere deelnemers en bewakers van het luchtruim. Er bestaan inmiddels systemen die dit mogelijk maken.

Om men bewust te maken en voor te bereiden op deze nieuwe aanwezigheid van drones, kunnen promotievideo’s gemaakt worden door DroneVenture.

Nieuwe ontwikkelingen in droneland

De demonstratie die door Intel tijdens de Olympische spelen werd gegeven met meer dan duizend drones is een ander voorbeeld van modern dronegebruik. Drones zullen zelflerend moeten zijn als het gaat om obstakeldetectie, ontwijking en navigatie en al het rekenwerk zal (voor een belangrijk deel) aan boord van de drone zelf plaatsvinden om vervolgens op een betrouwbare manier te worden gedeeld met andere systemen en personen.

De komst van 5G zal de mogelijkheid van grootschalige toepassing van drones voor landbouw, search en rescue, logistiek, bewaking, inspectie en nog vele andere toepassingen naar verwachting een verdere boost geven en de ontwikkeling ervan verder stimuleren.

Schakel DroneVenture in voor ter promotie van deze toepassingen.

Onze Klanten

Een greep uit de bedrijven waarvoor wij werken

Neem direct contact op

“Drones voor drones: toon innovatie met DroneVenture!”

Gerard Overmars – Founder DroneVenture