Drone Video van Natuurgebieden

Bij het filmen van natuurgebieden worden er eigenlijk altijd drones ingezet om een beter overzicht te krijgen van het gehele gebied, alvorens in te zoomen op de bijzonderheden ervan. Niet alleen hoog in de lucht, maar ook wat lager over het water of boven de grond levert dit spectaculaire beelden op.

Unieke perspectief van de natuur

De prachtige patronen die natuurgebieden kenmerken zijn op unieke manier in beeld te brengen vanuit de lucht en zullen herkenbaar zijn voor een breed publiek.

Bekende filmproducties van de Nederlandse natuur die drones hebben ingezet zijn onder meer De Nieuwe Wildernis en Nederland van Boven.

Dronebeelden voegen een uniek, onmisbaar perspectief toe aan natuurfilms.

Meer informatie?

4K Opnames

Wij schieten dronebeelden in de allerbeste kwaliteit.

Eén Aanspreekpunt

Efficiënte communicatie met een vast contactpersoon.

Gecertificeerde Piloot

Veilig en verantwoord vliegen door een licensed piloot (RPA-L).

Scherpe Prijs

Expertise en kwaliteit voor een aantrekkelijke prijsstelling.

Natuur van boven

Bekijk een gemiddelde natuurfilm, en de kans is groot dat je regelmatig luchtbeelden te zien krijgt. Waar dat voorheen vooral met helikopters en vliegtuigen gebeurde, wordt tegenwoordig veel met een drone gefilmd.

Drones zijn makkelijk te vervoeren en kunnen binnen een minuut opstijgen om beelden te maken. Ook in onherbergzame gebieden is het mogelijk om met een drone de gewenste beelden te maken.

De DJI Inspire 2 waarvan DroneVenture gebruik maakt is geschikt voor professionele producties.

Onmisbaar voor natuurbeelden

Het doel van veel natuurfilms is om de kijker onder te dompelen in een wereld die men niet dagelijks ziet. Daarvoor zijn beelden op de grond belangrijk, maar ook luchtbeelden.

Juist met luchtbeelden kan de grootsheid van de natuur getoond worden, wat ook veelvuldig gebeurd in populaire programma’s als Floortje Naar het Einde van de Wereld en 3opReis.

Met een grote kennis rond filmtechnieken kan DroneVenture tot in perfectie een impressie van een natuurgebied creëren die tot de verbeelding van de kijker spreekt.

Onze Klanten

Een greep uit de bedrijven waarvoor wij werken

Neem direct contact op

info [at] droneventure.nl

“Toon de weidse natuur vanuit de lucht!”

Gerard Overmars – Founder DroneVenture