Drone video voor bedrijfspresentatie

Bij het maken van een bedrijfspresentatie kan je eigenlijk niet zonder enkele mooie shots van het gebouw en de omgeving zelf. Voor een agrarisch bedrijf spreekt dit voor zich, maar ook een kantooromgeving leent zich vaak voor een mooie buitenopname.

Drone impressie als visitekaartje

Dronebeelden kunnen aan bedrijf in beeld brengen op een unieke wijze. Afhankelijk van het type gebouw of terrein bieden de beelden een overzicht van het bedrijf op een manier die met beelden vanaf de grond niet mogelijk zijn.

De beelden kunnen gebruikt worden voor een interne bedrijfspresentatie, maar ook als presentatie van het bedrijf aan de buitenwereld. Een video met hierin dronebeelden vanuit de lucht vormt daarmee een visitekaartje dat geschikt is voor de bedrijfssite of als onderdeel van een pitch.

Vanzelfsprekend is het, naast video’s, ook mogelijk om luchtfoto’s te laten maken door DroneVenture.

Meer informatie?

4K Opnames

Wij schieten dronebeelden in de allerbeste kwaliteit.

Eén Aanspreekpunt

Efficiënte communicatie met een vast contactpersoon.

Gecertificeerde Piloot

Veilig en verantwoord vliegen door een licensed piloot (RPA-L).

Scherpe Prijs

Expertise en kwaliteit voor een aantrekkelijke prijsstelling.

Bedrijf als uithangbord

Met name bedrijven in de agrarische sector of industrie beschikken vaak over enorme terreinen voor het uitvoeren van de werkzaamheden.

Met dronebeelden kan dit terrein prachtig in beeld gebracht worden. Deze beelden kunnen uitstekend gebruikt worden om potentiële of reeds bestaande klanten een beeld te geven van het bedrijf.

Creëer met dronebeelden van DroneVenture een unieke bedrijfspresentatie die klanten en werknemers inspireren.

Van impressie tot timelapse

De geavanceerde drones van DroneVenture bieden een groot aantal mogelijkheden met betrekking tot filmtechnieken. Van overzichtelijke impressies tot close-ups van machinerie en panden: de professionele camera’s op de drones maken het allemaal mogelijk.

Bovendien is het mogelijk om prachtige timelapses te laten maken door DroneVenture. Vinden werkzaamheden bijvoorbeeld buiten op het terrein plaats, dan kan een timelapse op een unieke wijze het dagelijkse werk tonen. 

Met een combinatie van overzichtsshots, timelapses en close-ups doe je klanten en werknemers versteld staan. 

Onze Klanten

Een greep uit de bedrijven waarvoor wij werken

Neem direct contact op

info [at] droneventure.nl

“Creëer een prachtige bedrijfspresentatie met dronebeelden!”

Gerard Overmars – Founder DroneVenture