Drone voor televisieprogramma’s

Luchtbeelden die gebruikt werden voor televisieprogramma’s werden tot voor kort altijd gefilmd vanuit een helikopter of vliegtuig. Inmiddels gebeurt dit steeds minder, omdat drones goedkoper, makkelijker en vaak zelfs beter zijn voor het maken van deze luchtbeelden.

Hoog gebruik drones voor televisie

Drones worden veelvuldig gebruikt in televisieprogramma’s. Soms voor overgangsshots, maar vaak ook om belangrijke gebeurtenissen in beeld te brengen. Bekende televisieprogramma’s die veelvuldig gebruik maken van drones zijn onder meer Wie is de Mol?, Floortje naar het Einde van de Wereld en 3opReis.

DroneVenture beschikt over professionele drones met camera’s die geschikt zijn voor het maken van beelden voor televisie.

Meer informatie?

4K Opnames

Wij schieten dronebeelden in de allerbeste kwaliteit.

Eén Aanspreekpunt

Efficiënte communicatie met een vast contactpersoon.

Gecertificeerde Piloot

Veilig en verantwoord vliegen door een licensed piloot (RPA-L).

Scherpe Prijs

Expertise en kwaliteit voor een aantrekkelijke prijsstelling.

Dronebeelden op televisie

Voor een grote verscheidenheid aan televisieprogramma’s kunnen dronebeelden een wezenlijke toevoeging vormen op het totaal. Niet alleen voor reisprogramma’s, waar de omgeving vaak voorop staat, maar ook voor talloze programma’s uit andere genres.

Voor vrijwel ieder televisieprogramma dat zich (deels) buiten afspeelt kunnen luchtbeelden met behulp van een drone een bijzonder extra perspectief bieden.

DroneVenture vliegt met een DJI Mavic Pro en DJI Inspire 2, waarbij de DJI Inspire 2 met een beeldkwaliteit van 4K kan filmen. Dit is ruim voldoende voor gebruik op televisie. Bovendien beschikt de drone over verschillende lenzen, waarmee ingespeeld kan worden op verschillende weersomstandigheden en omgevingen.

Stabiliteit en kwaliteit

De drones van DroneVenture behoren tot de absolute top van professionele filmdrones en daardoor geschikt voor televisieproducties. De drones kunnen vliegen tot windkracht 4 en blijven in deze omstandigheden bijzonder stabiel.

Vanwege de zeer hoge filmkwaliteit is het mogelijk om tijdens de montage nog in te zoomen op beelden, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van de beelden.

De drones kunnen bovendien snelheden tot 100 kilometer per uur halen, waardoor de drones zich ook lenen voor televisieprogramma’s met actie en snelheid. Ook op hoge snelheid blijft de camera dankzij een geavanceerde gyroscoop zeer stabiel filmen.

Onze Klanten

Een greep uit de bedrijven waarvoor wij werken

Neem direct contact op

“Een extra perspectief met indrukwekkende luchtbeelden!”

Gerard Overmars – Founder DroneVenture