Drone video van bouwprojecten

Zowel voor particulieren als bouwbedrijven is het volgen van de voortgang van een bouwproject, in beeld gebracht met onder meer een drone, een must-have. Of het nu gaat om huizen, gebouwen, bruggen, wegen, viaducten of andere kunstwerken, de beelden leveren uniek intern en extern promotiemateriaal op.

Overzicht en voortgang

Met een drone kan, anders dan met een gewone camera, veel sneller een totaaloverzicht worden verkregen van de veranderingen. Dat kan zowel met film als met foto’s. Laat bijvoorbeeld elke week of elke maand, afhankelijk van het project, een luchtfoto maken of een korte film.

DroneVenture filmde eerder de verbreding van de A6 en sloop van de Buitenhout viaduct aan de A6 voor Dura Vermeer en Rijkswaterstaat.

Meer informatie?

4K Opnames

Wij schieten dronebeelden in de allerbeste kwaliteit.

Eén Aanspreekpunt

Efficiënte communicatie met een vast contactpersoon.

Gecertificeerde Piloot

Veilig en verantwoord vliegen door een licensed piloot (RPA-L).

Scherpe Prijs

Expertise en kwaliteit voor een aantrekkelijke prijsstelling.

Voortgang in beeld

Voor zowel betrokkenen als buitenstaanders kan een groot bouwproject leiden tot een verlies van overzicht. Werkers houden zich bezig met persoonlijke taken, terwijl buitenstaanders niet altijd doorhebben waaraan men werkt.

Dronebeelden kunnen de voortgang overtuigend in beeld brengen. Het overzicht die luchtbeelden bieden kunnen voor zowel interne als externe doeleinden gebruikt worden om te laten zien waar men aan bezig is en wat de stand van zaken is.

DroneVenture is gespecialiseerd in het in beeld brengen van bouwprojecten in de infrastructuur.

Overzicht, detail en timelapse

Bouwprojecten lenen zich uitstekend voor een verscheidenheid aan filmtechnieken met drones. Terwijl het overzicht uit de lucht goed de omvang van het project laat zien, kunnen close-ups en timelapses de voortgang en werkzaamheden tonen.

Met de hoogwaardige camera’s waarover de drones van DroneVenture beschikken, kan ook in de montage nog een focus aangebracht worden op specifieke onderdelen van het project.

Met speciale camera’s is het bovendien mogelijk om timelapses te maken, waarbij specifieke projecten gedurende enige tijd in beeld gebracht kunnen worden.

Onze Klanten

Een greep uit de bedrijven waarvoor wij werken

Neem direct contact op

“Breng voortgang van bouwprojecten prachtig in beeld!”

Gerard Overmars – Founder DroneVenture