Drone video voor vastgoed

Bij de verkoop van vastgoed is het belangrijk om potentiële kopers te overtuigen van het pand. Daarvoor gebruikt men steeds meer middelen, waaronder virtual reality-rondleidingen, filmpjes van het interieur en ook luchtbeelden.

Luchtbeelden van vastgoed

Met name vrijstaande panden lenen zich uitstekend voor de inzet van drones voor het maken van een promotiefilmpje. Met de drone kunnen prachtige overzichtsshots gemaakt worden van vastgoed, wat een beter beeld geeft dan enkel foto’s vanaf de grond.

Steeds vaker ondersteunen vastgoedwebsites bovendien filmpjes op verkooppagina’s. Met deze dronevideo’s springt uw pand er direct tussenuit en wordt het verkoopproces makkelijker: kopers krijgen een beter beeld van het pand en zijn sneller onder de indruk.

DroneVenture kan deze luchtbeelden maken met professionele drones.

Meer informatie?

4K Opnames

Wij schieten dronebeelden in de allerbeste kwaliteit.

Eén Aanspreekpunt

Efficiënte communicatie met een vast contactpersoon.

Gecertificeerde Piloot

Veilig en verantwoord vliegen door een licensed piloot (RPA-L).

Scherpe Prijs

Expertise en kwaliteit voor een aantrekkelijke prijsstelling.

Onderscheiden van de rest

Door luchtbeelden te laten maken van vastgoed dat verkocht gaat worden, onderscheid je je sterk van andere verkopers.

Luchtbeelden geven een prachtige impressie van een woning en maken het makkelijker om in te schatten hoe een woning is opgebouwd. De beelden trekken potentiële kopers sneller over de streep om een bezichtiging in te plannen, wat de kans op een snelle verkoop verhoogt.

Dat de kans op interesse groter wordt met dronebeelden, betekent ook dat vastgoed voor een hogere prijs verkocht kan worden in veel gevallen.

Dronebeelden voor het totaalplaatje

Hoewel foto’s en filmpjes van de woning vanaf de grond en in het huis een goed beeld kunnen geven van het pand, bieden dronebeelden een significante toevoeging hieraan.

Uit luchtbeelden komt sneller het formaat en de structuur van vastgoed naar voren, terwijl ook de omgeving in één beeld gevangen kan worden. Dronebeelden vormen hiermee een belangrijk onderdeel van een uitgebreide advertentie voor vastgoed.

Met name voor vrijstaande woningen zijn de voordelen van een drone video dan ook bijzonder groot. In samenspraak met de opdrachtgever kan DroneVenture bovendien de montage van een promotiefilmpje voor vastgoed uitvoeren.

Onze Klanten

Een greep uit de bedrijven waarvoor wij werken

Neem direct contact op

info [at] droneventure.nl

“Blaas potentiële kopers weg met prachtige luchtbeelden!”

Gerard Overmars – Founder DroneVenture