Drone video van bedrijfsuitje

Creëer een leuke herinnering van een bedrijfsevent of teambuildingdag met een droneverslag. Met name sportieve events lenen zich hier bij uitstek voor. Iedereen kan op deze manier nog lang nagenieten, terwijl de video tevens kan dienen als onderdeel van een bedrijfspresentatie.

Spectaculaire beelden en overzicht

Drones kunnen snelheden tot boven de honderd kilometer per uur halen. Het volgen van auto’s en bijvoorbeeld wielrenners of motoren is met een drone heel goed mogelijk en veel goedkoper dan de inzet van een helikopter.

Uiteraard is snelheid slechts één facet. Ook het overzicht van een sportlocatie is eenvoudig te krijgen met een drone. Zelfs live streaming via social media is mogelijk met de drones van DroneVenture.

Meer informatie?

4K Opnames

Wij schieten dronebeelden in de allerbeste kwaliteit.

Eén Aanspreekpunt

Efficiënte communicatie met een vast contactpersoon.

Gecertificeerde Piloot

Veilig en verantwoord vliegen door een licensed piloot (RPA-L).

Scherpe Prijs

Expertise en kwaliteit voor een aantrekkelijke prijsstelling.

Prachtige impressie bedrijfsuitje

Bedrijfsuitjes in de buitenlucht lenen zich uitstekend voor een dronereportage. Hoewel het gebruikelijk is om bij bedrijfsuitjes filmpjes en foto’s te laten maken, denken maar weinig mensen aan dronebeelden.

Juist met dronebeelden kan er echter een mooi beeld gevormd worden van het uitje, met overzicht en de mogelijkheid om snelle spellen en sporten vast te leggen.

Met twee razendsnelle drones in het bezit van DroneVenture, is alles mogelijk.

Alles duidelijk in beeld

Het voordeel van een drone video is dat evenementen eenvoudig vanuit verschillende aspecten gefilmd kunnen worden.

Waar filmen vanaf de grond beperkingen heeft op basis van bereikbaarheid en snelheid waarmee de camera verplaatst kan worden, is dit in veel mindere mate het geval bij een drone.

De drones van DroneVenture kunnen hoge snelheden halen en daarom snel van positie wisselen voor verschillende shots. Op deze manier kan een bedrijfsuitje uitgebreid vanuit verschillende perspectieven in beeld gebracht worden.

Onze Klanten

Een greep uit de bedrijven waarvoor wij werken

Neem direct contact op

info [at] droneventure.nl

“Deel uw bedrijfsuitje op een unieke wijze!”

Gerard Overmars – Founder DroneVenture