Drone video van bezienswaardigheden

Kastelen, molens en andere kunstwerken lenen zich bij uitstek voor mooie luchtopnames. Vaak gelegen in een prachtige omgeving en ideaal om mooie dramatische beelden te maken. Een van de voorbeelden die onlangs is gefilmd door DroneVenture is Slot Loevestein.

Luchtbeelden van monumenten

Slot Loevestein heeft een eeuwenlange historie, maar ook de rol van Loevestein als onderdeel van de Hollandse waterlinie is beroemd. De werkelijk schitterende omgeving bij Maas en Waal komt pas echt goed naar voren vanuit de lucht.

Menig kasteel en ander prachtig kunstwerk is nog niet op deze manier in beeld gebracht. Een gemiste kans. Vraag snel naar de mogelijkheden om jouw favoriete kasteel of andere bezienswaardigheid in beeld te brengen

Meer informatie?

4K Opnames

Wij schieten dronebeelden in de allerbeste kwaliteit.

Eén Aanspreekpunt

Efficiënte communicatie met een vast contactpersoon.

Gecertificeerde Piloot

Veilig en verantwoord vliegen door een licensed piloot (RPA-L).

Scherpe Prijs

Expertise en kwaliteit voor een aantrekkelijke prijsstelling.

Droom weg met luchtbeelden

Veel oude bezienswaardigheden in Nederland, zoals kastelen, landhuizen en oude molens bevinden zich in een prachtige omgeving van natuur. 

Op geen enkele manier komt dit zo mooi naar voren als met luchtbeelden. Met een professionele drone kan dit prachtig in beeld gebracht worden. De camera’s onder de drones van DroneVenture kunnen tot een beeldkwaliteit van wel 4K beelden maken, waarmee alles haarscherp en tot in detail gefilmd kan worden.

Met oog voor detail brengt DroneVenture bekende bouwwerken en gebieden op unieke wijze in beeld.

Unieke kijk op bezienswaardigheden

Hoewel bezienswaardigheden zich er vaak uitstekend voor lenen, zijn er maar weinig luchtbeelden beschikbaar van Nederlands’ meest bekende bouwwerken en regio’s.

Dat is zonde, want zoals de video van Slot Loevestein laat zien, is het eindresultaat van een dronevideo van bezienswaardigheden indrukwekkend.

Heb je interesse in een luchtvideo van een bezienswaardigheid, neem dan contact op met DroneVenture om de mogelijkheden te bespreken.

Onze Klanten

Een greep uit de bedrijven waarvoor wij werken

Neem direct contact op

“Bekijk bezienswaardigheden vanuit een ander perspectief!”

Gerard Overmars – Founder DroneVenture