Drone Video van Feesten

Organiseer je een (familie)feest, dan wil je zo veel mogelijk herinneringen overhouden aan de partij. Foto’s en filmpjes helpen hierbij, maar je kunt een extra dimensie toevoegen door ook dronebeelden te laten maken.

Steeds vaker worden drones ingezet bij feesten voor een herinneringsvideo. De drones van DroneVenture kunnen video’s van een zeer hoge kwaliteit maken, waarmee je een unieke impressie van je feest kunt creëren.

Dronevideo als aandenken

Een feest dat zich (deels) buiten afspeelt leent zich uitstekend voor het maken van een dronevideo. Creëer prachtige overzichtsfilmpjes en laat het feest ook nadien nog tot leven komen met een prachtig aandenken.

Meer informatie?

4K Opnames

Wij schieten dronebeelden in de allerbeste kwaliteit.

Eén Aanspreekpunt

Efficiënte communicatie met een vast contactpersoon.

Gecertificeerde Piloot

Veilig en verantwoord vliegen door een licensed piloot (RPA-L).

Scherpe Prijs

Expertise en kwaliteit voor een aantrekkelijke prijsstelling.

Een unieke herinnering

Een mooi feest verdient een mooie herinnering. Met luchtbeelden krijg je een uniek beeld van het feest en ervaar je de herinnering intensiever dan met enkel foto’s.

DroneVenture is ervaren in het in beeld brengen van feesten en partijen die zich in de buitenlucht afspelen. Van overzichtsshots tot close-ups: de mogelijkheden zijn eindeloos dankzij de uitstekende camera’s op de drones van DroneVenture.

Voordeel is dat ook in de eindmontage nog zonder problemen ingezoomd kan worden op delen van het beeld, zonder verlies van kwaliteit.

Breng een herinnering tot leven

Met een uitgebreide ervaring in film en montage, weet DroneVenture perfect de sfeer van een feest in beeld te brengen. Dronebeelden tonen een feest op een manier die op geen enkele andere wijze te vangen is.

Naast luchtbeelden, is het ook mogelijk om timelapsecamera’s te plaatsen die het verloop van een feest mooi in beeld brengen. Een uitstekende keuze bij feesten in de natuur bovendien: zie de zon ondergaan terwijl je gasten zich vermaken op het feest.

DroneVenture kan in overleg diverse technieken toepassen om tot het mooiste eindresultaat te komen dat jouw feest ook later nog tot leven kan brengen.

Onze Klanten

Een greep uit de bedrijven waarvoor wij werken

Neem direct contact op

“Bewaar een unieke herinnering met luchtbeelden van je feest!”

Gerard Overmars – Founder DroneVenture