Filmproducties met Drone

Hoewel de ontwikkeling van dronetechnologie pas in recente jaren in een stroomversnelling terecht is gekomen, is het gebruik van drones in filmproducties al niet meer weg te denken. Vrijwel iedere film gebruikt droneshots voor luchtbeelden.

Waar men vroeger helicopters of vliegtuigen nodig had voor deze beelden, kunnen de beelden nu veel goedkoper en preciezer gemaakt worden met behulp van een professionele drone.

Professionele Dronebeelden voor Film

DroneVenture beschikt over drones die geschikt zijn voor professionele filmproducties. Met de DJI Inspire 2 kunnen beelden met 4K-beeldkwaliteit gemaakt worden, terwijl met verschillende lenzen ingespeeld kan worden op specifieke situaties.

Meer informatie?

4K Opnames

Wij schieten dronebeelden in de allerbeste kwaliteit.

Eén Aanspreekpunt

Efficiënte communicatie met een vast contactpersoon.

Gecertificeerde Piloot

Veilig en verantwoord vliegen door een licensed piloot (RPA-L).

Scherpe Prijs

Expertise en kwaliteit voor een aantrekkelijke prijsstelling.

Luchtbeelden voor films

In vrijwel iedere professionele film worden luchtbeelden gebruikt. Of het nu gaat om overgangsshots, een luchtperspectief van actie of een natuurshot: de mogelijkheden met drones zijn eindeloos.

Drones maken het mogelijk om tegen een toegankelijke prijs luchtbeelden te maken die een artistieke bijdrage leveren aan de film. De DJI Inspire 2, waar DroneVenture gebruik van maakt, is geschikt voor professionele producties en vliegt met een zeer hoge stabiliteit voor strakke filmbeelden.

Met diverse technologische mogelijkheden en verschillende lenzen kan DroneVenture in een verscheidenheid aan omstandigheden vliegen en filmen.

Getrainde piloot met kijk op film

DroneVenture beschikt over een RPA-L-certificaat, waarmee volledig professioneel gevlogen en gefilmd mag worden voor diverse doeleinden. Met een enorm aantal vlieguren en veel ervaring in filmmontage heeft DroneVenture een unieke kijk op film.

In samenwerking met de producent kan soepel samengewerkt worden om tot een prachtig eindproduct te komen inclusief dronebeelden.

De drones van DroneVenture hebben een groot bereik en kunnen snelheden tot wel 100 kilometer per uur halen, wat het mogelijk maakt om zelfs snelle actie stabiel in beeld te brengen.

Onze Klanten

Een greep uit de bedrijven waarvoor wij werken

Neem direct contact op

info [at] droneventure.nl

“Luchtbeelden voor filmproducties tegen een toegankelijke prijs!”

Gerard Overmars – Founder DroneVenture