Nieuwsitems met Dronebeelden

Voor nieuwsitems kunnen dronebeelden soms een belangrijke toevoeging vormen voor het item. Met luchtbeelden kan een overzicht van de situatie getoond worden die niet mogelijk is met beelden van de grond.

Drones kunnen bovendien gebieden bereiken die voor mensen niet of lastig bereikbaar zijn. Dankzij een enorm bereik van de drones van DroneVenture worden deze plekken bereikbaar gemaakt voor het maken van beelden.

Overzicht ter ondersteuning nieuws

Veel nieuwsitems vereisen een overzichtsbeeld om de situatie te verduidelijken. Dat is lang niet altijd mogelijk door een gebrek aan hoge punten om van te filmen of onherbergzaamheid van het gebied. Een drone opent hiervoor mogelijkheden.

Meer informatie?

4K Opnames

Wij schieten dronebeelden in de allerbeste kwaliteit.

Eén Aanspreekpunt

Efficiënte communicatie met een vast contactpersoon.

Gecertificeerde Piloot

Veilig en verantwoord vliegen door een licensed piloot (RPA-L).

Scherpe Prijs

Expertise en kwaliteit voor een aantrekkelijke prijsstelling.

Professioneel overzicht voor nieuws

Met informeren als hoofddoel van een nieuwsitem, is het belangrijk dat een situatie zo duidelijk mogelijk in beeld wordt gebracht voor de kijker. Hoewel met camera’s op de grond veel resultaat behaald kan worden, behoeven veel situaties luchtbeelden.

Met makkelijk te vervoeren drones die snel kunnen opstijgen, ook wanneer er snel gehandeld moet worden, opent een drone deuren voor verslaggeving. Steeds vaker zien we in het nationale nieuws items waarbij drones worden ingezet.

De drones van DroneVenture filmen beelden met een beeldkwaliteit tot 4K, waardoor de beelden geschikt zijn voor televisie en internet.

Snelheid en flexibiliteit

Niet alleen creëren drones de kans om duidelijke beelden vanuit de lucht te maken, een ander voordeel is de flexibiliteit van een drone.

Drones zijn licht en makkelijk te vervoeren. De drone kan op locatie binnen enkele minuten in de lucht gebracht worden en direct beginnen met filmen. Dit maakt het mogelijk om razendsnel een situatie te filmen die geschikt is voor een nieuwsitem.

De drones van DroneVenture kunnen bovendien zo’n twintig minuten in de lucht blijven (extra accu’s aanwezig) en hoge snelheden halen, waardoor de drones geschikt zijn voor diverse situaties.

Onze Klanten

Een greep uit de bedrijven waarvoor wij werken

Neem direct contact op

“Razendsnel overzichtelijke beelden voor nieuwsitems!”

Gerard Overmars – Founder DroneVenture