Sportevenement met Dronebeelden

Sportevenementen hebben vaak honderden tot duizenden deelnemers tegelijkertijd. Voor de organisatie is het interessant om hier een goed beeld van te krijgen dat gebruikt kan worden voor een aftermovie of ter promotie van volgende edities.

De omvang van een sportevenement kan goed in beeld gebracht worden met behulp van een drone.

Impressie van een sportevenement

Hoewel beelden tussen de deelnemers een mooie impressie geeft van de sfeer van een sportevenement, bieden luchtbeelden een perspectief dat anders niet te verkrijgen is. Luchtbeelden tonen een goed overzicht van het gehele evenement en kunnen grote groepen deelnemers in één keer in beeld brengen.

Meer informatie?

4K Opnames

Wij schieten dronebeelden in de allerbeste kwaliteit.

Eén Aanspreekpunt

Efficiënte communicatie met een vast contactpersoon.

Gecertificeerde Piloot

Veilig en verantwoord vliegen door een licensed piloot (RPA-L).

Scherpe Prijs

Expertise en kwaliteit voor een aantrekkelijke prijsstelling.

Visitekaartje voor een sportevenement

In de meeste gevallen is een sportevenement niet eenmalig, maar bijvoorbeeld jaarlijks of maandelijks. Een dronevideo van een eerdere editie kan gebruikt worden ter promotie van een volgende editie.

De beelden tonen de omvang van het evenement en kunnen twijfelaars inspireren om deel te nemen aan het evenement. Door een groot aantal deelnemers in beeld te brengen wordt het succes van het evenement duidelijk overgebracht.

Dronebeelden kunnen gecombineerd worden met (film)beelden op de grond voor een mooie impressie. DroneVenture kan de montage desgewenst uitvoeren.

Mogelijkheden drone sportevenementen

Hoewel het wettelijk verboden is om boven mensenmenigtes te vliegen met een drone, leent een sportevenement zich doorgaans uitstekend voor het maken van dronebeelden.

De regelgeving betekent echter wel dat de drone op een afstand moet blijven. 

Bij DroneVenture vormt dit geen enkel probleem. Met professionele drones en een zeer hoge beeldkwaliteit zijn ook beelden van afstand nog uiterst scherp. Er kan gekozen worden voor afstandsshots, maar het is ook mogelijk om in de montage in te zoomen op details, zonder verlies van beeldkwaliteit.

Onder meer hardloopwedstrijden, triatlons, wielerrondes en strong man challenges lenen zich uitstekend voor dronebeelden.

Onze Klanten

Een greep uit de bedrijven waarvoor wij werken

Neem direct contact op

info [at] droneventure.nl

“Creëer een prachtige impressie van je sportevenement”

Gerard Overmars – Founder DroneVenture