Drone Video van Steden en Dorpen

Breng met behulp van een drone op een unieke wijze een stad of dorp in beeld. Deze beelden zijn geschikt voor promotie, of voor een impressie van de stad, die gebruikt kan worden bij lokale evenementen.

Waar men voorheen een vliegtuig of helikopter moest huren voor dit type beelden, kan dit tegenwoordig eenvoudig en voordelig met behulp van een professionele drone.

Uniek perspectief

Met de professionele drones van DroneVenture kan een uniek perspectief getoond worden van een stad of dorp. De uitstekende camera’s op de drones creëren een glashelder beeld, geschikt voor grote schermen en projecties.

Meer informatie?

4K Opnames

Wij schieten dronebeelden in de allerbeste kwaliteit.

Eén Aanspreekpunt

Efficiënte communicatie met een vast contactpersoon.

Gecertificeerde Piloot

Veilig en verantwoord vliegen door een licensed piloot (RPA-L).

Scherpe Prijs

Expertise en kwaliteit voor een aantrekkelijke prijsstelling.

Professionele luchtbeelden

Ter promotie van steden en dorpen vormen luchtbeelden een unieke wijze om de plaats te presenteren. Inwoners die al jaren op dezelfde plek wonen zullen hun woonplaats op een manier zien die zij waarschijnlijk nog niet kennen.

De beelden kunnen gebruikt worden voor promotie-uitingen, maar ook voor video’s die binnen de gemeente gebruikt kunnen worden, bijvoorbeeld interne video’s of in gemeentehuizen.

Film de stad of het dorp met een prachtige zonsondergang op de achtergrond of vanuit nabijgelegen natuur.

Ook op afstand mooie beelden

Hoewel het wettelijk niet toegestaan is om boven bewoond gebied of mensenmenigtes te vliegen, betekent dit niet dat er geen luchtbeelden van de stad of het dorp gemaakt kunnen worden.

De professionele drones van DroneVenture beschikken over uitstekende camera’s met een beeldkwaliteit tot 4K. Dit maakt het mogelijk om op relatief grote afstand te vliegen, zonder dat dit ten kosten gaat van de kwaliteit.

Deze beelden kunnen tijdens de montage ingezoomd worden, waardoor ook beelden op afstand geen belemmering vormen voor de productie. Met verschillende lensmogelijkheden is het mogelijk om op iedere situatie in te spelen en altijd de kwaliteit van de dronevideo te waarborgen.

Onze Klanten

Een greep uit de bedrijven waarvoor wij werken

Neem direct contact op

info [at] droneventure.nl

“Zie je woonplaats vanuit een geheel nieuw perspectief!”

Gerard Overmars – Founder DroneVenture