Drone Video bij Bruiloft

De bruiloft wordt vaak beschreven als de mooiste dag uit het leven van het nieuwe echtpaar. Het is dan ook prettig om een uitgebreide herinnering over te houden aan de trouwceremonie.

Hoewel het normaal is om een fotograaf en eventueel filmer in te huren als herinnering aan de dag, zien we ook steeds vaker dat er een dronepiloot wordt ingehuurd. Met name bij bruiloften die zich voornamelijk buiten afspelen kan het maken van dronebeelden een bijzondere aanvulling zijn op de foto’s en video’s.

Unieke herinnering voor de bruiloft

Met luchtbeelden creëer je een uniek perspectief van de bruiloft. Het laat op een prachtige wijze een overzicht zien van het feest, wat de herinnering jaren na de trouwpartij nog steeds tot leven brengt.

Meer informatie?

4K Opnames

Wij schieten dronebeelden in de allerbeste kwaliteit.

Eén Aanspreekpunt

Efficiënte communicatie met een vast contactpersoon.

Gecertificeerde Piloot

Veilig en verantwoord vliegen door een licensed piloot (RPA-L).

Scherpe Prijs

Expertise en kwaliteit voor een aantrekkelijke prijsstelling.

Complete herinnering

Een dag als de dag van de trouwpartij wil je het liefst zo goed mogelijk blijven herinneren. Foto’s en video’s op de grond helpen hierbij, maar met luchtbeelden krijg je een werkelijk uniek beeld van het feest.

In één oogopslag zie je de gasten feest vieren, proef je de sfeer en word je ondergedompeld in de omgeving van de bruiloft. Dronebeelden vormen dan ook een wijze van registratie die je op geen enkele andere manier kunt krijgen.

De drones van DroneVenture filmen met een zeer hoge beeldkwaliteit, waardoor beelden op afstand nadien nog ingezoomd kunnen worden zonder verlies van kwaliteit.

Een nieuwe kijk op de bruiloft

Een ander voordeel van een drone video van een trouwpartij is dat je achteraf de bruiloft op een andere manier kunt bekijken. Waar foto’s en video’s op de grond een perspectief laten zien dat je zelf hebt meegemaakt, vormen dronebeelden een geheel nieuw perspectief.

Hierdoor kun je de bruiloft nadien op een nieuwe manier beleven en het feest op een nieuwe manier nog eens beleven.

DroneVenture kan de luchtbeelden monteren en daarmee een prachtige herinnering creëren, die makkelijk online gedeeld kan worden, maar ook op DVD of BluRay geleverd kan worden. Zo kun je altijd en overal het feest herbeleven en even teruggaan naar de mooiste dag.

Onze Klanten

Een greep uit de bedrijven waarvoor wij werken

Neem direct contact op

info [at] droneventure.nl

“Creëer een onvergetelijke herinnering met luchtbeelden!”

Gerard Overmars – Founder DroneVenture