Drone video voor vakantieparken

Vakantieparken lenen zich uitstekend voor een drone video ter promotie voor nieuwe gasten. Voor veel vakantiegangers is het belangrijk dat een vakantiepark een mooie ligging heeft in de natuur, met voldoende privacy en een ruime opzet.

Dit kan perfect getoond worden met behulp van een drone video.

Impressie van de omgeving

Juist omdat veel vakantieparken zich in of rond natuurgebieden bevinden, is het maken van een drone video een uitgelezen kans om dit onder de aandacht te brengen bij potentiële bezoekers.

Met een combinatie van overzichtsshots, shots van de omgeving en close-up beelden kan met uitsluitend luchtbeelden een prachtige impressie gecreëerd worden voor vakantieparken.

Meer informatie?

4K Opnames

Wij schieten dronebeelden in de allerbeste kwaliteit.

Eén Aanspreekpunt

Efficiënte communicatie met een vast contactpersoon.

Gecertificeerde Piloot

Veilig en verantwoord vliegen door een licensed piloot (RPA-L).

Scherpe Prijs

Expertise en kwaliteit voor een aantrekkelijke prijsstelling.

Accentueer de sterke punten

Dronebeelden bieden een goed overzicht van een omgeving. Juist uitgestrekte gebieden, zoals veel vakantieparken, zijn dan ook geschikt voor het maken van luchtbeelden met een drone.

Met de beelden kunnen de sterke punten van het park geaccentueerd worden, zoals een mooie natuur, waterpartijen of bosgebieden. Met verschillende film- en vliegtechnieken kan een indrukwekkende drone video gemaakt worden die geschikt is voor televisiereclame of online publicatie.

Film tijdens goede weersomstandigheden en rond zonsondergang of -opkomst om beelden te maken waar kijkers zin van krijgen om het vakantiepark te bezoeken. Om een optimaal beeld te bieden van het vakantiepark kunnen de dronebeelden gecombineerd worden met beelden op de grond.

Scherpe beelden van het vakantiepark

DroneVenture beschikt over zeer geavanceerde professionele drones die met een beeldkwaliteit tot wel 4K kunnen filmen. Dit resultaat in haarscherpe beelden waarbij tijdens de montage nog ingezoomd kan worden zonder verlies van kwaliteit.

De drones van DroneVenture zijn zeer stabiel en kunnen hoge snelheden bereiken, waardoor het mogelijk is om een afwisselende drone video te maken met langzame sfeerbeelden en imponerende fly-overs.

Desgewenst is het bovendien mogelijk om speciale timelapse camera’s te laten installeren die een impressie van het dagelijks leven in het park kunnen bieden.

Onze Klanten

Een greep uit de bedrijven waarvoor wij werken

Neem direct contact op

“Een dronevideo trekt toeristen over de streep om voor jouw vakantiepark te kiezen!”

Gerard Overmars – Founder DroneVenture